THISSFEST 2014

To zover THISSFEST 2014 voor mij. Wederom een geweldige ervaring.

Woensdag was ik gastheer in Café Averechts in Utrecht, met geweldige artiesten als Merel van der Wielen, Judy Benschop, Johanna Klaassen en als stand-in de immer betoverende Lily Kiara. Check de volgende Youtube video voor een impressie.

Vrijdagavond speelde ik twee gigs met Live Poets Society bij Libertijn club PIP. twee in mijn ogen perfecte performances met een enorm goede respons van het publiek. Dat we tenslotte door communicatiestoornissen niet mochten spelen in Paard Café was dan wel klote, maar deed niets af aan de goede vibes van de eerdere optredens.

Vanavond begon met een gemiste gig bij Muzee, veroorzaakt door een testosteron incident op de linker rijbaan bij Woerden, waardoor ik anderhalf uur in de file stond. jammer, maar ik was nog net op tijd in Acoustic Alley / Theater in de Steeg voor een geweldig akoestisch solo optreden voor een aandachtig en betrokken publiek. Ik had graag langer willen spelen, als ik me meer van mijnn oude liedjes had kunnen herinneren… 

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Ik heb geweldige nieuwe mensen ontmoet. Ik had de gelegenheid om samen te zijn met vrienden uit heden en uit het verleden. Ik had het voor geen goud willen missen.

Dank aan iedereen. Artiesten om me heen, vrienden om me heen. podia die hun deuren openden en special Richard Morris, die de pure gekte heeft op kunnen brengen om dit festijn van de grond te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *