Dichter Bij Leven (2021)

“Dichter Bij Leven” is het eerste Nederlandstalige album van Live Poets Society. Het album en de liedjes vinden hun oorsprong in de gelijknamige theatervoorstelling. Ooit was het de bedoeling dat dit een live registratie zou worden van één van de voorstellingen, maar COVID heeft daar helaas een behoorlijke streep doorheen getrokken. Dat was jammer, niet alleen vanwege dit project, maar ook omdat we eens een registratie wilden maken van hoe we met z’n tweeën op het podium werken.

Onze studioplaten zijn vaak wat breder geproduceerd, met gastmuzikanten etc. We wilden deze plaat ook maken om te laten zien en horen hoe we live klinken. Welnu, dat hebben we dan toch gedaan. Weliswaar was de opname zonder publiek, maar dit album is een direct-to-harddisk productie geworden, waarbij alles is gespeeld zoals we het live ook zouden hebben gedaan.

Struin hier via het menu rechts lekker door de teksten en verhalen achter de liedjes. Het album is te beluisteren op al je favoriete streaming platforms en is binnenkort ook fysiek op cd verkrijgbaar. Geniet ervan!

Luister op Spotify
Luister op Youtube