Serious Request 2014 – Go Back (to the country)

3FM Serious Request 2014

De drie DJ’s in het Glazen Huis, dat voor editie 2014 in Haarlem stond, hebben van 18 december tot en met 24 december alles gedaan om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis zet zich in voor opvang en herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld, helpt deze vrouwen het leven op te bouwen, maar vraagt ook bij publiek, politie en strijdkrachten aandacht voor het recht van elk mens, elke vrouw, om zelf te bepalen over het eigen lichaam.

En wat een waanzinnig week is het geweest! Iedere dag was de tussenstand iets hoger dan afgelopen jaar en wéér haalde Serious Request meer op dan de afgelopen jaren: maar liefst €12.380.438 (en 28 cent!). Ongelooflijk, wat een geweldig bedrag waarmee meisjes en vrouwen geholpen kunnen worden, die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Knap ook hoe 3FM dit onderwerp onder de aandacht heeft weten te krijgen en bespreekbaar heeft kunnen maken.Live Poets Society mocht in dit spektakel een (bescheiden) bijdrage doen, en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor! De donaties voor onze Serious Remix kwamen uit op een totaal van €718,28 en dat was dik €50 meer dan vorig jaar!

En dat betekende ook dat we 23 december de hoogste opbrengst hadden van alle bandjes die meedongen naar de Demo van de Dag. Wat dat betekende: luister zelf naar JeeWee’s interview op live tv en radio met Domien in het Glazen Huis: http://www.3fm.nl/a/169653

LPS on air​(een screenshotje dat tot ons kwam via een enthousiaste Amerikaanse fan, die 5000 mijl verderop mee zat te luisteren)Luister hier naar wat Domien dus maar tot “de nieuwe single van Live Poets Society” bombardeerde:

De eindstand:

image

 

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd hoe het origineel klinkt? Dat hoor je hier:

goback cover 1400

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *