Serious Request 2014

3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

3FM Serious Request 2014

De drie DJ’s in het Glazen Huis, dat voor editie 2014 in Haarlem staat, gaan van 18 december tot en met 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis zet zich in voor opvang en herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld, helpt deze vrouwen het leven op te bouwen, maar vraagt ook bij publiek, politie en strijdkrachten aandacht voor het recht van elk mens, elke vrouw, om zelf te bepalen over het eigen lichaam.

Live Poets Society draagt ook graag bij aan deze actie en heeft voor de gelegenheid een dance-remix gemaakt van Go Back (to the country), een nummer dat in de originele versie ook op de nieuwe cd staat (die komend voorjaar uitkomt, tadaah!!).

Hoe kun jij bijdragen?

Doneer: Ga naar www.kominactie.nl/livepoetssociety_1 en doneer! Iedereen die doneertkrijgt uiteraard een gratis mp3 van het liedje.
Download: anoniem en veilig het liedje kopen kan ook: www.cdbaby.com/cd/livepoetssociety4. Dat kost je dan €3,-, waarvan €2,75 naar Serious Request gaat.
Alleen streamen? Ook goed, maar zet hem dan wel overnacht op repeat (levert ons $ 0,005 per play op!) Go Back (to the country) op Spotify

Alle inkomsten boeken wij over naar Serious Request 2014! (zonder aftrek van gemaakte investeringen!)

Behoefte aan live inspiratie? 

JeeWee speelt donderdag 18 december 20:00 bij Live Stage Marnix in Café de Bospoort in Ede. Die avond wordt er een Singer-songwriter circle georganiseerd met Diftong, Bart de Win, Erik de Vries en JeeWee. Komt allen!

meer info: http://www.livestagemarnix.com/

Live Poets Society dankt iedereen voor zijn of haar bijdrage!

Groeten van Peter en JeeWee

www.sugarbeat.nl/livepoetssociety
facebook.com/livepoetssociety.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *