Huiskamerconcert Sommerhus 9 mei 2015

9 mei: Prachtige muziek van Sommerhus in een speciale voorstelling.
Het duo Sommerhus was al eerder te zien en te horen in onze huiskamer. Momenteel nemen ze hun tweede album op en werken ze aan een voorstelling voor de huiskamerserie van Operadagen Rotterdam.

Sommerhus is voor de Operadagen samen met regisseur Timothy Nelson op zoek gegaan naar een verdieping van het traditionele concept van het huiskamerconcert. Dit keer geen verzameling los van elkaar gespeelde liedjes maar een voorstelling, onderverdeeld in drie aktes. Geïnspireerd op de opera L’Orfeo van Claudio Monteverdi, laat Sommerhus middels nieuw materiaal en werk van hun debuutalbum horen dat zij een eigen geluid hebben gevonden tussen klassiek en pop. Daar waar verleden en heden, ambacht en intuïtie één zijn.

Deur open: 19:30 uur
Muziek: 20:00 uur

Toegang is gratis, we gaan met de spreekwoordelijke hoed rond. Er is beperkt plaats, dus reserveren via music@sugarbeat.nl of 06 247 347 29 is noodzakelijk.
 
 
Save the date! 21 juni: CD presentatie Live Poets Society – The Road Ahead
 
Sugarbeat Music
 
Na hun debuutalbum Square One uit 2012 komt Live Poets Society met hun tweede album op de proppen, getiteld “The Road Ahead”. Een nieuwe collectie verhalende liedjes op het grensvlak van pop, folk en americana.
 
The Road Ahead wordt gepresenteerd op 21 juni vanaf 15:00 in café de Bospoort in Ede, in samenwerking met Live Stage Marnix.
 
 
Live Poets Society of JeeWee in het echt zien? check regelmatig de Sugarbeat Agenda
binnenkort:
20 mei Diftong feat. JeeWee in het voorprogramma van Christina Martin in Veenendaal
28-30 mei Musical Ruth in Cultura Ede, met JeeWee op gitaren en andere snarendingen
 
Groet,
JeeWee Donkers – Sugarbeat Music
 
 
 
 
Verspreid deze nieuwsbrief gerust onder je vrienden en kennissen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *