Serious Request 2014: wat een week!

Lieve mensen,

Wat een waanzinnig week was dit! Iedere dag was de tussenstand iets hoger dan afgelopen jaar en wéér haalde Serious Request meer op dan de afgelopen jaren: maar liefst €12.380.438 (en 28 cent!). Ongelooflijk, wat een geweldig bedrag waarmee meisjes en vrouwen geholpen kunnen worden, die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Knap ook hoe 3FM dit onderwerp onder de aandacht heeft weten te krijgen en bespreekbaar heeft kunnen maken.
Live Poets Society mocht in dit spektakel een (bescheiden) bijdrage doen, en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor! De donaties voor onze Serious Remix kwamen uit op een totaal van €718,28 en dat was dik €50 meer dan vorig jaar!
En dat betekende ook dat we 23 december de hoogste opbrengst hadden van alle bandjes die meedongen naar de Demo van de Dag. Wat dat betekende: luister zelf naar JeeWee’s interview op live tv en radio met Domien in het Glazen Huis: http://www.3fm.nl/a/169653

​(een screenshotje dat tot ons kwam via een enthousiaste Amerikaanse fan, die 5000 mijl verderop mee zat te luisteren)

Wil je het hele liedje nog eens luisteren zonder dat Gitaarlem komt binnendenderen? Kijk dan hier: https://soundcloud.com/livepoetssociety/go-back-to-the-country-serious-remix
Live Poets Society wil jullie oprecht dank zeggen voor het steunen van de actie en en passant van ons. Bedankt! We zullen het nooit, nooit, nooit meer vergeten!
Wij wensen jullie allemaal zalige kerstdagen en het allerbeste voor 2015 toe!

JeeWee Donkers & Peter Holen
Live Poets Society

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *