Johnny Fleet, rijzende ster in Ede en omstreken

In Ede kan het je bijna niet zijn ontgaan: overal waar muziek gemaakt wordt kom je hem tegen: Johnny Fleet. Hongerig naar het podium en bezield door een heilig moeten om zijn liedjes ten gehore te brengen.

Johnny Fleet, aka Jonathan van Vliet, was klasgenoot van mijn dochter Mari op het Marnix College in Ede. Op school sprong hij er al uit met zijn niet aflatende muzikaliteit en drive, en nu hij een tussenjaar doet kan hij zich goed op zijn muziek richten. Ik had de eer om hem te helpen bij de opnames en release van zijn debuut EP “The Wrong Shoes”: zeven zelfgeschreven liedjes die we samen tot een mooi geheel smeedden. Je kunt ze hier luisteren op Spotify.

https://www.youtube.com/watch?v=-CWZxPPLDcg

Ook live mag ik hem terzijde staan. Samen met bassist Dirk Broekharst (trouwe partner van JeeWee in o.a. Grandma’s Hands, Chic le Freamle en de Edese Passie) brengen we Johnny’s liedjes live op alle plekken die we kunnen vinden.

De pers: “Johnny Fleet is een singer/songwriter uit Ede die sinds 2017 muziek maakt die wordt vergeleken met bekende artiesten als Johnny Cash, Leonard Cohen en Tom Waits. Met zijn diepe, warme stem en mooie teksten raakt hij altijd weer de harten van zijn publiek.”

Van deze jongen gaan we nog veel horen, want let wel: hij is pas onlangs achttien geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *