Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dichter Bij Leven – vrijzinnige voorstelling (online)

14 februari 2021 @ 11:00 - 12:00

Gratis

JeeWee maakt deel uit van de Oecumenische geloofsgemeenschap Emmaüs, waar hij regelmatig in vieringen een muzikale bijdrage levert. Medio 2018 werd hij daarom gevraagd of hij niet eens wilde optreden in het programma van de Vrijzinnige Gemeente Ede, één van de moederkerken van Emmaüs. Dat wilde hij natuurlijk wel. Maar ga je dan een standaard voorstelling afdraaien van je eigen werk? Of bekende stichtelijke liederen? Nee dus.

De voorstelling “Dichter Bij Leven” is in feite een Nederlandstalige incarnatie van Live Poets Society. Speciaal voor dit concert/vrijzinnige voorstelling hebben Live Poets Society een aantal van hun liedjes hertaald in het Nederlands en in een verhaallijn geplaatst. Het wordt een voorstelling over de weg die je in je leven aflegt, over wie en wat je langs je route aantreft, welke afslagen je al dan niet neemt en waar jouw weg heen zou kunnen gaan. Of waar in elk geval de weg van de Levende Dichters als songschrijvers langs heeft geleid.

Let op: deze voorstelling is alleen online te volgen: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2087-Kerkelijk-Centrum-Emmaus.

Gegevens

Datum:
14 februari 2021
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://kerkdienstgemist.nl/stations/2087-Kerkelijk-Centrum-Emmaus

Organisatoren

Samenwerkende Kerken in de Rietkampen
Sugarbeat Music

Locatie

Kerkelijk Centrum Emmaüs
Laan der Verenigde Naties 91
Ede, Nederland
+ Google Maps
Site:
www.emmaus-ede.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.