De Tommy Sessies – 11. Hals und Beinbruch

De kop is eraf! Na maanden voorbereiding hadden we gisteravond de premiere. Een belevenis op zich om je als hardcore muzikant in theaterkringen te bewegen. Ander volk, veel fysieker. Bevalt me wel. Achteraf had ik me misschien eerder moeten realiseren wat het belang van Toi’s is. Daar heb ik wel een steekje laten vallen. Excuses, dames en heren acteurs..

Muzikaal liep alles gisteren als een trein. Op een paar kleinere missers na (vergeten mijn E snaar terug te stemmen na It’s Boy en een rondje vergeten in de Finale) heb ik alles kunnen produceren wat er in mijn partituur stond. En meer..

De midstage smash was een succes. Cleo schrok zich te pletter van de knal boven haar hoofd.  De TommyGun verloor ter plekke twee snaren.

Wat minder leuk is: door de smash is er een scheur in de hals ontstaan. De boel zit nu in de lijmklemmen, vanavond zal ik de smash moeten faken met mijn roze Ibanez.. Op zich geen enkel probleem: het geweld is er niet minder om. Zondag hoop ik haar weer stabiel genoeg te hebben voor één nummer en de definitieve doodklap..

Ik hou jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *